Kermakupin on vuonna 2016 rekisteröity kasvattajanimi FIFéssä ja Suomen Kissaliitossa. Kasvatamme abessinialaisia kissoja pienmuotoisesti kotiympäristössä. Kodissamme on syntynyt kaksi sijoituspentuetta vuosina 2014 ja 2016. Ensimmäinen Kermakupin nimissä oleva pentue syntyi kesäkuussa 2018.

Tavoitteenamme on kasvattaa terveitä, rotustandardin mukaisia abessinialaisia, jotka ovat luonteeltaan valloittavia ja ihmisrakkaita – kuten abessinialaisen kissan kuuluukin olla. Kasvatustoimintamme keskittyy kaikkiin abessinialaisten pääväreihin: riista, punainen, sininen ja beige.

Pennut luovutetaan aikaisintaan 14 viikon ikäisinä, jolloin ne ovat kaksi kertaa rokotettu, suositusten mukaan tarvittaessa madotettu ja mikrosirutettu sekä eläinlääkärin tarkastamat. Pennut rekisteröidään Suomen Kissaliittoon (FIFé) ja pentujen uudet omistajat saavat Kissaliiton virallisen rekisterikirjan kissastansa.

Kermakupin kissala on myös sitoutunut testaamaan kissalan kasvatuskissat säännöllisin väliajoin giardian, tritrichomonas foetuksen ja sieni-infektion (microsporum canis) varalta.

Kissalamme toimii läpinäkyvästi toiminimellä Kermakupin kissat (y-tunnus 3288835-8). Vähäisen toiminnan perusteella kissalamme ei ole ALV-velvollinen (AVL 3 §).


Kuvassa SP SC TICA SGC FI*Redcheetah’s Ruusu DSM, ABY o