Pennun hankkiminen on iso päätös. Päätös sitouttaa koko kissan elinajan, joka parhaimmillaan voi olla jopa 18-20 vuotta.

Mikä kissarotu sopisi minulle?

Pohdi, mikä kissarotu olisi juuri sinulle sopiva. Haluatko lyhyt- tai pitkäkarvaisen kissan, kiehtooko sinua isokokoiset tai pienet ja sirot kissat, toivotko, että kissa on enemmin rauhallinen sylikissa vaiko villihkö ja leikkisä aikuisenakin? Parhaiten pääset tutustumaan eri kissarotuihin kissanäyttelyissä, joissa voit myös keskustella kissojen omistajien kanssa kyseisestä rodusta ja sen ominaisuuksista.

Jos abessinialainen kissa tuntuu sinulle oikealta valinnalta, olet tervetullut olemaan kissalaamme yhteydessä ja tutustumaan kissoihimme – myös aikuisiin abessinialaisiin. Haluan aina tavata pentujen ostajaehdokkaat ennen myyntipäätöstä.

Kermakupin pennut ovat

  • rekisteröity Suomen Kissaliittoon (FIFé)
  • kasvatettu Suomen kissaliiton sääntöjen ja suositusten mukaisesti
  • FeLV, FIV negatiivisista vanhemmista
  • PRA ja PK testatuista vanhemmista, PL-testaus tarpeen mukaan
  • kasvanut normaalissa kotiympäristössä ja tottunut erilaisiin elämän ääniin

Luovutushetkellä Kermakupin pennut ovat

  • vähintään 14 viikon ikäisiä
  • kaksi kertaa rokotettu
  • mikrosirutettu
  • madotettu tarvittaessa suositusten mukaisesti
  • eläinlääkärin tarkastamia

Kermakupin abessinialaispennut myydään ensisijassa lemmikiksi hyviin ja rakastaviin loppuelämän koteihin. Abessinialaiset ovat sisäkissoja ja ulkoilu tulee aina tapahtua turvallisesti valvotuissa olosuhteissa valjaissa tai tarhassa.

Kirjallinen sopimus kissakaupasta

Pennun myynnissä noudatetaan Suomen Kissaliiton ehtoja ja kaupasta tehdään kirjallinen sopimus. Kauppakirjaan liitetään eläinlääkärin todistukset vanhempien terveydentilasta sekä asiakirjat pentutarkastuksesta. Ostaja saa Suomen Kissaliiton myöntämän kissan virallisen rekisterikirjan, josta ilmenee pennun sukutaulu viiden sukupolven osalta. Lisäksi pennun ostaja saa pentukohtaiset kirjalliset hoito-ohjeet sekä kasvattajan täyden tuen 24/7 myös sen jälkeen, kun pentu on muuttanut uuteen kotiinsa.

Kermakupin abessinialaispennun hinta on tyypillisesti noin 1 300 euroa.

Sijoituskissa – mikä se on?

Jokaisesta pentueesta jää vähintään yksi pentu Kermakupin kasvatuskäyttöön. Etsimme jatkuvasti luotettavia ja yhteistyökykyisiä sijoituskoteja näille kasvatuskissoille etenkin Kuopiosta ja lähialueilta. Tutustu Kermakupin sijoituskissatoimintaan ja -periaatteisiin. Olethan yhteydessä, jos olet kiinnostunut sijoitusmahdollisuudesta – kerron mielelläni lisää!