Vuodelle 2023 suunnittelemme yhteensä jopa 3–4 pentuetta.

Kesä 2023

Emä: FI*Kermakupin Farlig midsommar ”Hilda”, ABY n
Isä: IC Semerchets Tomin ”Tomppa”, ABY p

Vahvistamme pentujen mahdolliset värit, kun Hildan geneettiset testaukset ovat valmistuneet.

Syksy 2023

Emä: SC FI*Redcheetah’s Erin ”Luna”, ABY a
Isä: SC Thamos Viktor ”Vikke”, ABY a

Tähän pentueeseen voi syntyä vain sinisiä pentuja.

Myöhemmin syksyllä/talvella on myös tarkoitus astuttaa Pomppu (FI*Kermakupin Bombay Sapphire) ja Mesi (NW IC FI*Kermakupin Muailman napa JW), mutta heidän sulhasehdokkaat ovat vielä vahvistamatta.

Kaavailtuihin vanhempiin voi tutustua tässä.

Kerromme lisää, kun suunnitelmat tarkentuvat!

Etsitkö abessinialaista pentua uudeksi perheenjäseneksi? Olet tervetullut tutustumaan kissalamme toimintaan tarkemmin meillä kotona Kuopiossa tai sijoituskodeissa ympäri Suomen. Kirjoita meille ensin sähköpostia, jossa kerrot enemmän itsestäsi ja siitä, minkälaisen kodin voisit tarjota Kermakupin pennulle. Kannattaa olla yhteydessä hyvissä ajoin, jos olet kiinnostunut juuri Kermakupin pennusta. On mahdollista, että joudut odottamaan pentua pidemmän ajan.

Jokaisesta pentueesta jää vähintään yksi pentu Kermakupin kasvatuskäyttöön. Etsimme jatkuvasti luotettavia ja yhteistyökykyisiä sijoituskoteja näille kasvatuskissoille etenkin kissalan kotipaikkakunnan läheltä Kuopion/Savon alueelta. Tutustu Kermakupin sijoituskissatoimintaan ja -periaatteisiin. Olethan rohkeasti yhteydessä, jos olet kiinnostunut sijoitusmahdollisuudesta – kerron mielelläni lisää!

FI*Kermakupin Muailman napa JW ”Mesi” 12 viikon ikäisenä.