Loppuvuodelle 2021 suunnittelemme yhteensä kaksi pentuetta, joista ensimmäisenä on emona Kermakupin oma kasvatti FI*Kermakupin Feel The Thunder ”Chili” ja isänä Saksan komistus Semerchets Tomin ”Tomppa”. Geenitestauksen ansiosta tiedämme, että pennut voivat olla joko riistanvärisiä tai sinisiä.

Syksyn toisen pentueen emona on Redcheetah’s kissalan kanssa yhteisomistuksessa oleva FI*Redcheetah’s Grace ”Madde”. Myös tämän pentueen isänä on Saksan komistus Semerchets Tomin ”Tomppa”. Geenitestauksen ansiosta tiedämme, että pennut voivat olla joko riistanvärisiä tai punaisia.

Voit tutustua pentueiden vanhempiin Kasvatuskissat-sivulla.

Vuodelle 2022 olemme jo tehneet alustavia suunnitelmia –  kerromme niistä lisää hieman myöhemmin!

Vastaanotamme tasaiseen tahtiin kyselyitä pennuista, josta johtuen olemme niin onnellisessa asemassa, että näille pennuille on jo olemassa lemmikkikodit. Olethan siis yhteydessä hyvissä ajoin, jos olet kiinnostunut juuri Kermakupin pennusta. On mahdollista, että joudut odottamaan pentua pidemmän ajan.

Jokaisesta pentueesta jää vähintään yksi pentu Kermakupin kasvatuskäyttöön. Etsimme jatkuvasti luotettavia ja yhteistyökykyisiä sijoituskoteja näille kasvatuskissoille etenkin kissalan kotipaikkakunnan läheltä Kuopion/Savon alueelta. Tutustu Kermakupin sijoituskissatoimintaan ja -periaatteisiin. Olethan yhteydessä, jos olet kiinnostunut sijoitusmahdollisuudesta – kerron mielelläni lisää!

13,5-viikkoiset pennut Kermakupin Joni Mitchell ja Kate Bush