Talven 2022/23 pentusuunnitelmat alkavat pikkuhiljaa löytämään muotonsa.

Ensimmäisenä vuorossa on Churro X Rolle:

Emä:
CH FI*Kermakupin Ina Bauer ”Churro”
ABY p 
Syntynyt 7.4.2021

Emo: FI*Kermakupin Sadepäivä Paratiisissa (ABY n)
Isä: FI*Mauahtawa Carlos (ABY n)

Isä:
IC FI*Chosen-One Shesepankh Mekerin ”Rolle”
ABY o
Syntynyt 23.6.2021

Emo: FI*Kermakupin Joni Mitchell (ABY n)
Isä: Monkey Cat Chili Ollie Firestar (ABY o)

Mikäli astutus onnistuu toivotussa aikataulussa, pennut syntyisivät vuoden vaihteen tienoilla. Tästä yhdistelmästä voi syntyä punaisia ja beigenvärisiä pentuja. Pennut syntyvät sijoituskodissa Tampereella.

Pentujen sukutaulu löytyy tästä. Vanhempiin voi tutustua tarkemmin tästä.

Suunnittelemme talvikaudelle 2022/23 myös toisen pentueen. Kerromme näistä suunnitelmista lisää hieman myöhemmin!

Etsitkö abessinialaista pentua uudeksi perheenjäseneksi? Olet tervetullut tutustumaan kissalamme toimintaan tarkemmin meillä kotona Kuopiossa tai sijoituskodeissa ympäri Suomen. Kirjoita meille ensin sähköpostia, jossa kerrot enemmän itsestäsi ja siitä, minkälaisen kodin voisit tarjota Kermakupin pennulle. Kannattaa olla yhteydessä hyvissä ajoin, jos olet kiinnostunut juuri Kermakupin pennusta. On mahdollista, että joudut odottamaan pentua pidemmän ajan.

Jokaisesta pentueesta jää vähintään yksi pentu Kermakupin kasvatuskäyttöön. Etsimme jatkuvasti luotettavia ja yhteistyökykyisiä sijoituskoteja näille kasvatuskissoille etenkin kissalan kotipaikkakunnan läheltä Kuopion/Savon alueelta. Tutustu Kermakupin sijoituskissatoimintaan ja -periaatteisiin. Olethan rohkeasti yhteydessä, jos olet kiinnostunut sijoitusmahdollisuudesta – kerron mielelläni lisää!

13,5-viikkoiset pennut Kermakupin Joni Mitchell ja Kate Bush