Vuodelle 2023 suunnittelemme yhteensä jopa 3–4 pentuetta. Churron ja Rollen pentueen jälkeen suunnittelemme kevääksi 2023 pentueen, johon voi syntyä vain sinisiä abessinialaisia. Tämän vielä piirustuspöydällä olevan pentueen vanhemmat ovat Luna (SC FI*Redcheetah’s Erin) ja Vikke (SC Thamos Viktor).

Myöhemmin vuoden aikana on myös tarkoitus astuttaa Pomppu (FI*Kermakupin Bombay Sapphire) ja Mesi (FI*Kermakupin Muailman napa JW), mutta heidän sulhasehdokkaat ovat vielä auki.

Kaavailtuihin vanhempiin voi tutustua tässä.

Kerromme lisää, kun suunnitelmat tarkentuvat!

Etsitkö abessinialaista pentua uudeksi perheenjäseneksi? Olet tervetullut tutustumaan kissalamme toimintaan tarkemmin meillä kotona Kuopiossa tai sijoituskodeissa ympäri Suomen. Kirjoita meille ensin sähköpostia, jossa kerrot enemmän itsestäsi ja siitä, minkälaisen kodin voisit tarjota Kermakupin pennulle. Kannattaa olla yhteydessä hyvissä ajoin, jos olet kiinnostunut juuri Kermakupin pennusta. On mahdollista, että joudut odottamaan pentua pidemmän ajan.

Jokaisesta pentueesta jää vähintään yksi pentu Kermakupin kasvatuskäyttöön. Etsimme jatkuvasti luotettavia ja yhteistyökykyisiä sijoituskoteja näille kasvatuskissoille etenkin kissalan kotipaikkakunnan läheltä Kuopion/Savon alueelta. Tutustu Kermakupin sijoituskissatoimintaan ja -periaatteisiin. Olethan rohkeasti yhteydessä, jos olet kiinnostunut sijoitusmahdollisuudesta – kerron mielelläni lisää!

FI*Kermakupin Muailman napa JW ”Mesi” 12 viikon ikäisenä.